EM, katte-pasning & lækker mad!

Sådan er Leo, altså.

Heej Alle søde mennesker 🙂

Idag fik jeg en mail om at jeg lige skulle skrive lidt om mig selv, så folk havde en lille anelse om, hvem jeg er og hvad jeg går rundt og laver udover at sidde her inde 😉
Men tiden flyver jo dælme afsted, så har slet ikke lige haft tid til det! Men nu kommer det.

I min stressede hverdag læser jeg til bager. Det er skide hamrende hårdt men kan faktisk godt lide at bage, så det der med at være bager er et okay job. jeg føler nogle gange at det er min fritid jeg er der, fordi det bare føles sådan helt fritids agtig.. det er lidt underligt!

Udover mit bagerliv er jeg sammen med venner, veninder, er suuuuper kreativ. det er måske også lidt derfor jeg har lavet mig en blog, så kan jeg smide alle mine DIY’s herind 🙂 Jææ..

De dage jeg har fri, får den ikke for lidt, tøjmæssig. jeg er SÅ vild med at købe tøj og kan slet ikke lade være med at røre ved alt tøj i en tøjbutik.. (tak for det gen, mor)! Jeg bliver lidt hatet af ALTID og ville ind i H&M. Men de har altså bare så meget lækkert tøj til ingen penge! Åååeh!

…Når ja! så spiller jeg også guitar. jeg kan ikke lige spille så skide meget, men jeg elsker at sidde med akkorder foran mig også bare spille løs. det er bare frihed, fritid og kvalitetstid med mig selv! SÅ skønt altså!

Jeg har, i mange år gået med blogtanker, men har ikke rigtig vidst om jeg skulle eller ej, men så har jeg skrevet lidt med en der har en blog og det gav mig ligesom lidt blod på tanden! 🙂
Jeg håber I kan lide at læse med og fortsætter! det ville gøre mig suuuper glad.. jæææ!

Nå, jeg må hellere lige få kigget på dagen igår også få lavet en lille collage til bloggen her. Der kommer også et lille DIY-projekt ind! super nemt og pynter i alle hjem, hvis man er sådan lidt skæv i det. altså, på den fede måde! 😉

Ha’ en lækker solskinsdag! …solen skinner hos mig og mit humør er helt i top! juhuuuu.
-Hilsen Leo 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EM, katte-pasning & lækker mad!