Flaskerne med de fine farver :)

Hjemmedag med masser af mad!

Idag startede jeg ud med at lave lækker morgen mad som bestod af en smoothie med blåbær, hindbær, frisk ananas, appelsinjuice og en lille smule cosmopolitan-mix, hjemmebagte knækbrød med æg til, kaffe & frisk ananas! Skide hamrende lækkert..
-og jeg fandt ud af, at man kan lave smoothie i en minihakker. det syntes jeg var genialt, når man bor alene og man kun skal lave til sig selv 🙂

2014-05-14 12.09.47

 

Da jeg havde spist morgenmad gik jeg straks igang med at bage en ny portion knækbrød – dennegang LCHF. Nøøøj hvor de smager helt fantastisk -også er de utrolig nemme at lave, det eneste der tager tid, er tiden i ovnen (især når man har en miniovn) !
de har stået på mit bord det meste af dagen -og mange af dem er røget liiige ned i min mave.

Opskrift:
2 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1,5 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
lidt salt
1,5 dl vand
1 æg

Det hele skal blandes i en skål for derefter at trække en timestid -og ja det er suuper vandet men alle frøene og kernerne vil suge vandet til sig, så vær ikke bange!
Derefter skal det smattes ud på noget bagepapir (en dejskraber fungere ganske godt her) for så at komme i ovnen i omkring 90 minutter ved 120-125 grader -Hold lige øje med dem engang så de ikke brænder på..
Lad dem afkøle og knæk dem derefter i stykker.
TIP: lad være med at lave dem for tynde, for så ender det med at de går i tu, når du knækker dem over.

2014-05-14 18.07.44

 

Så var det blevet tid til rugbrød -det manglede min fryser nemlig! Er blevet ret meget fan af altid at have noget i fryseren, mest fordi der er nem aftensmad men også fordi man ikke får spist et helt brød, når man er alene 🙂20140514_191816

 

Der er ikke nogen opskrift på, da det er en blanding jeg havde hvor jeg bare har proppet nogle kerner i.
Som I nok kan fornemme er der også nogle små brød og dem bruger jeg til madpakken som en sandwich, det er ekstremt lækkert – dels fordi det er frisk bagt men også fordi det mætter og en rugbrøds-sandwich er ikke at gå fejl af! 😉

Så kom aftensmaden …igår på vej hjem fra slikhuset (nej, jeg købte ikke noget -så fornuftig jeg var!) var vi lige et smut forbi Aldi’s container – jep min aftensmad er skraldet ligesom meget andet af min mad – og der var lige nogle bælg ærter i. FEDT- SOMMER – GLÆDE tænkte jeg! Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle lave til aftensmad og kom i tanke om, at ærterne ikke er helt i sæson endnu, selvom vi nærmer os med hastige skridt *indsæt jubel-smiley*! Jeg ville derfor lave en bælg-ærte-suppe!

Opskrift:
Omkring 400 g bælg-ærter
500 ml grøntsagsbullion
Salt.

Kog det hele i 5-7 minutter og kom det i en blender til det er blendet – nemt og lækkert!
TIP: lad endelig være med at brug bælgene -det gjorde jeg og suppen måtte blive smidt ud, da der var alt for mange af de der trævler i, som bestemt ikke er rare at tygge i!

Syntes alligevel I lige skal se et billede -mest fordi farven på suppen er uimodståelig!

2014-05-14 18.29.16

 

Det var min dag i mad! Udover det, har jeg vasket op fire gange, vasket sengetøj OG lavet lektier!
Nu kommer der snart Price på tur – det skal jeg se!

God aften til jer – håber i har fået lidt ud af mit indlæg, selvom det er blevet ret langt!

2

  • Mikkel Korshøj Jensen

    Hvorfor er der et billed af min lillebror og jeg, på DIN hjemmeside, hva Sandra?
    P.S. Masser af kærlighed herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Leo

      fordi i to betyder meget mere for mig end i aner, mikkel <3
      p.s masser af kærlighed tilbage 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flaskerne med de fine farver :)