Hjemmedag med masser af mad!

weekend, motion og lækker mad!

Hej kaere læsere! 🙂

Så er det blevet hverdag igen og har dælme været ude at løbe (for fjerde gang i år). men hva! jeg er stolt! 😉 -og tror jeg har fundet min motivations-kilde! YAAY! (læs om den længere nede) 😉
Den forlængede weekend bestod, fredag, af at komme af med min lille kanin, som jeg ved har det skide dejligt nu. Det tog mere eller mindre hele dagen. Lørdag fejrede vi fødselsdag hos en af mine veninder med samling af grill, lækker mad og hygge – de andre tog i byen. jeg var gammel og kedelig, så mig og en fra min efterskole tog hjem og så “Befri Willy”. -den er så god. og smuk! og søndag stod på 2 timers gåtur hvor jeg blev fattig i mad (igen, igen)… men hyggeligt var det. vejret var jo skiiide hamrende lækkert, så hvem kan sige nej til en lille gåtur med en veninde?

Først var det fredag. jeg stod op (sov så lææænge jeg kunne , som kun var til kl.9), så tog jeg bussen og mødtes med min veninde … til sidst endte vi hos hende, hendes kone og hendes to børn, som er HELT ellevilde med Bumle (kaninen).
Her er et par billeder af børnenes glæde <3

Bumle1

2014-05-16 13.52.58

 

Phillip på 2,5 år og Zenia på 6mdr kan slet ikke få nok af den lille kanin. (mit hjerte smelter lige).

Lørdag stod på fødselsdag, grill, efterskoleveninde, godt vejr og afslapning!
Den startede, som alle mine andre fridage med lækker morgenmad 🙂 🙂

2014-05-17 11.01.48

 

Derefter stod den på afslapning, bad og hvad man ellers skal når man skal til fødselsdag 🙂
Så gik vi ned i haven, samlede grill og spiste. mmmh! Grill er den bedste form for krydderi!

stine hurra

 

OG JA ! DET ER MIG DER ER FLAMMERNES KONGE I DET HER SELVSKAB!!

Søndag bestod af hygge, gåtur og lækker lækker LÆKKER aftensmad! Vejret var alt for godt til at lave sådan noget rigtigt mad, så jeg havde lidt – og købte lidt og wupti, så var der flot mad!

2014-05-18 18.24.38

 

De to kilometer havde taget VIRKELIG hårdt på mine små fusser -mest fordi sandalerne var nye og derfor ikke rigtig var gået til! Den eneste rigtige kur der er mod det er:

2014-05-18 19.39.58

 

Det var min weekend!
hvordan har jeres været? sol, is, smoothie, gå ture? 🙂

Trods vabler tog jeg lige en lille løbetur idag!  og ja…grin i bare! men jeg er stolt over mine to kilometer -er sikker på at jeg nok skal kunne tage et marthon en dag …

løbe collage

 

Selvom det var hårdt kan jeg altid smile 😉 🙂
Før snakkede jeg om motivationskilde – og ja.. som mange andre bruger , endomondo, er jeg også begyndt at bruge den.. den viser alt hvad man har brug for 🙂 Det er perfekt! Jaa!

håber i har en dejlig mandag – som snart er ved at være slut!
Min lære siger, at jeg skal fremlægge et kapitel i Erhvervsøkonomi imorgen, så jeg må vist hellere liige få læst lidt a det 😉

Hej Heeej 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmedag med masser af mad!